Jolo virtuve - 264
Foto: Privātais arhīvs

"Makten sātīgs un ātri pagatavojams sautējums. Ticu, ka pietiktu ar divām dziesmām fonā, lai šo uztaisītu. Trešā dziesma, lai notiesātu," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 vistas filejas2 paprikas1 bundža konservētu pupiņu tomātu mērcē

Pagatavošana

1

Gaļu un papriku sagriež nelielos gabaiņos.

2

Pannu uzkarsē, liek cepties papriku pāris minūtes. Ka paprika apcepta, pievieno vistas fileju un apmaisot turpina cept 5-6 minūtes.

3

Ber pannā pupiņas, apmaisa un ļauj, lai uzmet burbuli. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

4

Ja vēlas, lai sautējums ir krēmīgāks, tam var pievienot saldo vai skābo krējumu, vai bezpiedevu jogurtu. Sātīgumam sautējumu pasniedz, pārlejot vārītiem rīsiem, kuskusam vai bulguram.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!