60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
auksti kūpināts lasis200 gbiezpiens vai rikota1 ĒKmārrutki maurloki dekoram, sakapāti PANKŪKĀM:300 gmilti250 gpiens3 gab.olas100 gsaldais krējums20 graugs1 ĒKcukurs naža galssāls sviests cepšanai
Pagatavošana
1
Biezpienu iztrin caur sietu, samaisa ar mārrutkiem, liek ledusskapī.
2
Iejauc mīklu un liek uzrūgt.
3
Cep nelielas pankūciņas izkausētā sviestā uz vidējas uguns, apbrūninot tās no abām pusēm. Pankūkas liek un papīra dvieļiem un atdzesē.
4
Pankūkas izkārto uz liela, lēzena šķīvja vai paplātes, uz katras liek auksti kūpināta laša šķēli, tad karotīti mārrutku biezpiena, dekorē ar maurlokiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit