pankūkas lasis uzkodas
Foto: Shutterstock
Rauga pankūkas no saldā krējuma būs vēl gardākas, ja tās pasniegsi ar auksti kūpinātu lasi un viegli pikantu mārrutku biezpienu.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

auksti kūpināts lasis200 gbiezpiens vai rikota1 ĒKmārrutki maurloki dekoram, sakapāti PANKŪKĀM:300 gmilti250 gpiens3 gab.olas100 gsaldais krējums20 graugs1 ĒKcukurs naža galssāls sviests cepšanai

Pagatavošana

1

Biezpienu iztrin caur sietu, samaisa ar mārrutkiem, liek ledusskapī.

2

Iejauc mīklu un liek uzrūgt.

3

Cep nelielas pankūciņas izkausētā sviestā uz vidējas uguns, apbrūninot tās no abām pusēm. Pankūkas liek un papīra dvieļiem un atdzesē.

4

Pankūkas izkārto uz liela, lēzena šķīvja vai paplātes, uz katras liek auksti kūpināta laša šķēli, tad karotīti mārrutku biezpiena, dekorē ar maurlokiem.

Iesūtīja: Bēbju mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!