40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pēc garšascūkgaļas krūtiņa pēc garšassīpoli1 lkefīrs2 olas pēc garšassāls1 TKcukurs1 TKdzeramā soda milti
Pagatavošana
1
Smalki sagrieztu cūkas cauraudzīti un sakapātus sīpolus apčurkstina uz pannas.
2
Kamēr gaļa cepas, bļodā lej kefīru, pievieno olas, sāli, šķipsnu cukura un sakuļ. Pievieno sodu, pa daļām ber klāt un iekuļ miltus, līdz iegūta bieza, krējuma konsistences (skat. foto galerijā) mīkla.
3
Mīklā iemaisa pannas saturu un samaisa.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem, izklāj plāti ar cepamo papīru un ietauko.
5
Uz cepamā papīra ar aukstā ūdenī samitrinātu karoti liek sagatavotās mīklas piciņas atstatus vienu no otras.
6
Liek krāsnī un cep 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit