70Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgrabarberi700 gmilti650 gcukurs500 auksts sviests50 gciete0.25 TKvaniļas ekstrakts
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Bļodā liek miltus, pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, 400 g cukura un samīca viendabīgu mīklu.
3
Mīklu sadala divās daļās. Vienu daļu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī.
4
Otru mīklas daļu starp divām cepamā papīra loksnēm izrullē plāts lielumā, liek uz plāts un noņem augšējo cepamā papīra loksni.
5
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno cieti, vaniļas ekstraktu, atlikušo cukuru un samaisa.
6
Ber rabarberus virs mīklas un izlīdzina vienmērīgā kārtā.
7
Izņem no ledusskapja otru mīklas daļu un pārrīvē vai pārdrupina virs rabarberiem.
8
Cep 45 minūtes, līdz drumstalas ir zeltainas. Griež gabalos un pasniedz ar saldējumu vai putukrējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit