40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 kartupeļi400 gmaltā gaļa2 sīpoli pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Pannā sakarsētā eļļā cep kartupeļus praktiski gatavus. Šo ēdienu var gatavot arī čuguna kazanā uz ugunskura vai malkas plīts.
2
Tad pievieno sīpolus (uh, kas par kārdinošu smaržu aiziet pa visu pagalmu) un apmaisa.
3
Piedrupina klāt malto gaļu, apmaisa un cep gatavu. It kā viss ļoti vienkārši, bet jāpievērš uzmanība gaļai. To nedrīkst pārcept sausu – sulīga gaļa būs daudz garšīgāka.
4
Sāli un piparus pārkaisa tikai pašās beigās, kad viss ir gatavs.
5
Nu, un, protams, vislabāk kartupeļi ar malto gaļu garšos, pasniegti ar klasiskiem gurķu un tomātu salātiem, pieliekot klāt labi daudz lociņus, dilles un vēsu skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit