50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi lapu salāti dilles sīpolloki kefīrs skābs krējums sāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Nokļuvuši mājās, ātri noskalojam salātus, sagriežam lociņus, dilles, pieliekam sāli, piparus, krējumu, pielejam kefīru. Ja patīk, tad kefīra vietā var izmantot rūgušpienu.
2
Kartupeļi katliņā, kā saka mana sieva, sāk "dziedāt", tātad nāk gatavi. Kā viņai pēc dzirdes izdodas to noteikt, es nezinu!
3
Lejam salātus zupas šķīvī, pa virsu saliekam kūpošus kartupeļus un vakariņas ir gatavas! Tas man kopš bērnības ir mīļākais vasaras ēdiens, un nevajag ne gaļu, ne desu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit