80Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 paciņas cepumu "Selga"100 gsviests300 gzemenes (svaigas vai saldētas)400 gsaldējums
Pagatavošana
1
Cepumus sablendē ar sviestu viendabīgās drumstalās.
2
Garenā kēksa formā ieklāj cepamo papīru vai pārtikas plēvi. Liek kārtu cepumu, tad sablendētas zemenes, kārtu saldējuma, tad atkal zemenes un noslēdz ar cepumu kārtu.
3
Visu kārtīgi nolīdzina, nopresē un liek saldētavā.
4
Pēc stundas saldējuma kūku var droši griezt šķēlēs un baudīt.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit