TIkai četras sastāvdaļas: Saldējuma kūka ar zemenēm un 'Selgas' cepumiem
"Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bērni teica, ka šis nu gan ir izcils gardums," vienkārši pagatavojamas saldējuma kūkas recepti iesaka mūsu lasītāja Marina Apaļā.
80Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 paciņas cepumu "Selga"100 gsviests300 gzemenes (svaigas vai saldētas)400 gsaldējums

Pagatavošana

1

Cepumus sablendē ar sviestu viendabīgās drumstalās.

2

Garenā kēksa formā ieklāj cepamo papīru vai pārtikas plēvi. Liek kārtu cepumu, tad sablendētas zemenes, kārtu saldējuma, tad atkal zemenes un noslēdz ar cepumu kārtu.

3

Visu kārtīgi nolīdzina, nopresē un liek saldētavā.

4

Pēc stundas saldējuma kūku var droši griezt šķēlēs un baudīt.

TIkai četras sastāvdaļas: Saldējuma kūka ar zemenēm un 'Selgas' cepumiem

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!