Linda Zandere
Gards našķis brokastīm vai launagam – saldās maizītes ar "Nutellas" pildījumu un svaigām ogām. Recepti iesaka Linda Zandere.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

10 šķēlestostermaize2 olas50 mlpiens2 TKcukurs5 ĒKNutella, bundžiņa eļļa vai sviests cepšanai ogas dekoram

Pagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno pienu un visu samaisa.

2

Ņem divas tostermaizes, kurās ar ēdamkaroti iespiež aplīti un pilda "Nutellu" (krēmu var pildīt abās maizītēs vai vienā).

3

Abas maizītes saliek kopā un no abām pusēm apmērcē olas un piena maisījumā.

4

Liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz maizīte apbrūnējusi.

5

Pasniedz ar svaigām ogām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!