30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 šķēlestostermaize2 olas50 mlpiens2 TKcukurs5 ĒKNutella, bundžiņa eļļa vai sviests cepšanai ogas dekoram
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno pienu un visu samaisa.
2
Ņem divas tostermaizes, kurās ar ēdamkaroti iespiež aplīti un pilda "Nutellu" (krēmu var pildīt abās maizītēs vai vienā).
3
Abas maizītes saliek kopā un no abām pusēm apmērcē olas un piena maisījumā.
4
Liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz maizīte apbrūnējusi.
5
Pasniedz ar svaigām ogām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit