"Ļoti interesani salāti ar vistu, sieru, vīnogām un valriekstiem. Šādu salikumu iepriekš nebiju mēģinājusi, jo biju skeptiska, bet – palaidu garām garšīgus mirkļus," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju novāra vai izcep (šajā rakstā atklājām septiņus paņēmienus, kā pagatavot vistas fileju salātiem, lai tā nezaudētu sulīgumu), atdzesē un sasmalcina.
Salātu lapas atdala un saliek uz šķīvja, liek virsū gaļas gabaliņus, pārkaisa ar karija pulveri, sāli un pipariem, tad pārber ar trešdaļu sasmalcināto riekstu, pārslaka ar majonēzi.
Liek kārtu rīvēta siera, pārkaisa ar pusi no atlikušajiem riekstiem, pārslaka ar majonēzi.
Pēdējā kārtā liek sarīvētas olas, sāli, majonēzi un atlikušos riekstus. Dekorē ar uz pusēm pārgrieztām vīnogām.
Pasniedz un bauda!
Lai labi garšo!