Sastāvdaļas
Pagatavošana
Brokoli sadala mazās ziedkopās.
Sakuļ olas.
Zaļos zirnīšus uzvāra kopā ar piparmētru lapām un kātiem (būs fantastiska smarža, zirnīši perfekti sader ar piparmētrām).
Piparmētras izņem ārā, bet zirnīšus sablendē vai sastampā kopā ar krēmsieru, pievienojot sāli un piparus.
Uz pannas izkausē sviestu. Periodiski apmaisot, sacep tajā olu kulteni ar sāli un pipariem. Gatavo kulteni izņem no pannas.
Lej pannā tējkaroti eļļas, aptuveni 2-3 minūtes apcep tajā brokoļus, lai tie kļūst koši zaļi, bet vēl arvien ir kraukšķīgi.
Sagriež kubiņos avokado.
Katru tortilju uzsilda uz pannas aptuveni 20 sekundes. Uzklāj uz tām olu kulteni, brokoļus, avokado un nedaudz zaļo zirnīšu mērces. Saloka tortiljas!
Sagatavotās tortiljas griež uz pusēm vai mazākos gabalos un bauda.
Lai labi garšo!