20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gvājpiena biezpiens1 gab.olas3 ĒKmilti1 gab.persiki šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Lielā bļodā liek vājpiena biezpienu, pievieno olu un visu kārtīgi samaisa.
2
Mazos kubiņos sagriež persiku un liek klāt biezpiena masai.
3
Uz aci pievieno pāris ēdamkarotes miltu, lai masa labāk turētos kopā.
4
Pieliek šķipsnu sāls. Bez cukura patiešām var iztikt, persiks parūpēsies par to, ka salduma būs gana.
5
Cep no abām pusēm zeltainus, pasniedz ar skābenu plūmju ievārījumu vai skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit