Foto: DELFI
Kad sakārojas zem ievārījuma upes slīkstošus biezpiena plācenīšus, nav jāpērk tas dārgākais un treknākais variants. Droši ņem vājpiena biezpienu, tikai cukura vietā piešauj ko īpaši saldu un vasarīgu – persikus!
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gvājpiena biezpiens1 gab.olas3 ĒKmilti1 gab.persiki šķipsnasāls

Pagatavošana

1

Lielā bļodā liek vājpiena biezpienu, pievieno olu un visu kārtīgi samaisa.

2

Mazos kubiņos sagriež persiku un liek klāt biezpiena masai.

3

Uz aci pievieno pāris ēdamkarotes miltu, lai masa labāk turētos kopā.

4

Pieliek šķipsnu sāls. Bez cukura patiešām var iztikt, persiks parūpēsies par to, ka salduma būs gana.

5

Cep no abām pusēm zeltainus, pasniedz ar skābenu plūmju ievārījumu vai skābo krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!