Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem un ietauko standarta veidni, kādu izmanto viltotā zaķa vai garenā kēksa cepšanai.
Ļoti karstā, sausā pannā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu bekonu. Cep, līdz gaļa kļuvusi kraukšķīga. Izņem bekonu no pannas, notecini liekās taukvielas.
Lielā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas.
Citā traukā sakul olas, kausētu sviestu un pienu, pievieno sakultu masu sausajām sastāvdaļām un kārtīgi samaisi.
Kukurūzai nolej šķidrumu, sieru sarīvē uz rupjās rīves.
Pievieno mīklai bekonu, kukurūzas graudus un pusi rīvētā siera. Mīklu pildi cepamveidnē.
Pārkaisi atlikušo sieru.
Cep 60-75 minūtes, līdz kukulītis ir zeltaini brūns un, iedurot koka irbulīti, tas paliek sauss.
Izņem maizi no krāsns, atdzesē apmēram 5 minūtes, pēc tam kukulīti var izņemt no trauka.
Lai labi garšo!