40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.kartupeļi600 gkabači2 gab.olas3 ĒKkviešu milti (ar kaudzi)1 ĒKciete (ar kaudzi) pēc garšassāls rapšu eļļa
Pagatavošana
1
Kartupeļus un kabačus nomizo. Ja kabacis ir brangs – tam izņem sēklas.
2
Kabačus sarīvē uz rupjās rīves puses, bet daļu kartupeļu sarīvē uz smalkās rīves puses, otru pusi – uz rupjās.
3
Masai pievieno olas, miltus, cieti un sāli pēc garšas. Visu samaisa.
4
Pankūku masu lej uz sakarsētas pannas. Pankūkas cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.
5
Var gadīties, ka cepšanas laikā traukā esošā masa sāk suloties. Ja tā notiek – lieko šķidrumu nolejam.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit