40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvārītas, rīvētas bietes250 gbiezpiens1 glāzemilti2 gab.olas2 ĒKskābs krējums4 gab.palielas ķiploka daiviņas pēc garšassāls, pipari eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Bietes sajauc ar biezpienu, piespiež ķiplokus, pievieno olas, miltus, krējumu, sāli un piparus.
2
Visu samīca viendabīgā masā – cik nu vien tas vispār ir iespējams, jo ar graudainu biezpienu plācenīšu konsistence irdenāka, bet ar sapresētu viendabīgāka.
3
Ar plaukstām veido plācenīšus un cep uz pannas no abām pusēm.
4
Labi garšo pasniegti ar grieķu jogurtu, kam pierīvēts svaigs vai marinēts gurķis, vai arī vienkārši ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensBietesBiezpiensMiltiCiti ēdieniDārzeņu pankūkas un plācenīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit