45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
10 gab.plūmes2 gab.nektarīni2 gab.āboli2 gab.olas2 ĒKmilti40 gcukurs šķipsnavaniļas cukurs100 mlpiens40 mlsaldais krējums šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Cepamo trauku ieziež ar sviestu, ber tajā gabaliņos sagrieztus augļus un ogas. Plūmēm un nektarīniem, protams, vispirms izņem kauliņus, āboliem izgriež serdes.
2
Sakuļ pārējās sastāvdaļas viendabīgā masā un pārlej pāri.
3
Cep 35 minūtes 190 grādos.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiOlasPiensPlūmesSaldais krējumsĀboliCiti saldēdieniviegliSaldie sacepumiIkdienas maltīteiVaniļas cukurssalsNektarīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit