30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.olas200 ggraudainais biezpiens50 gmilti2 ĒKkrējums0.5 glāzepiens1 ĒKcukurs šķipsnasoda šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Biezpienu ar olām kārtīgi samaisi. Pievieno cukuru, sāli, krējumu un atkal maisi.
2
Pamīšus pievieno pienu un miltus.
3
Kad izveidojusies bieza un nepiloša mīklas konsistence, ieber arī sodu.
4
Tikmēr uzkarsē pannu. Kad tā uzsilusi, ar ēdamkarotes un tējkarotes palīdzību liec mīklu uz pannas, paredzot, ka pankūkas cepoties kļūs lielākas.
5
Cep plāceņus no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit