40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gsviesta cepumi130 gsviests50 gmandeles2 gab.laims1 gab.iebiezinātais piens (bundžā)4 gab.olu dzeltenumi
Pagatavošana
1
Mandeles sablendē ar cepumiem un pievieno izkausētu sviestu.
2
Pilda formiņās.
3
Cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
4
Olu dzeltenumiem pievieno iebiezināto pienu un uzputo gaisīgu masu.
5
Pierīvē laimu miziņas un pievieno laimu sulu. Izmaisa.
6
Lej pildījumu tartaletēs.
7
Cep 20 minūtes 160 grādu temperatūrā.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLaimsMandelesOlasSviestsTortes un kūkasviegliIkdienas maltīteiCepumisaldumiIebiezinātais piensGaršīgas kūciņasKā pagatavot tartaletiNašķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit