50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlsaldā kartupeļa biezenis240 gzemesriekstu sviests60 mlkļavu sīrups120 mlkakao pulveris100 gtumšā šokolāde80 gtumšā šokolāde60 mlsaldais krējums ogas
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
2
Kūkas formu (20 centimetri diametrā) iesmērē ar eļļu.
3
Visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc kopā.
4
Lej mīklu formā, liec krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes.
5
Kūku atdzesē pannā. Pēc tam dekorē.
6
Šokolādes dekorējumu veido, ieberot bļodiņā sasmalcinātu šokolādi, pārlejot ar saldo krējumu, pāris minūšu uzgaidot un samaisot.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit