Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sīpolu un papriku sagrieziet kubiņos. Ķiploku sīki sasmalciniet. Vistas gaļu sagrieziet kumosa lieluma gabaliņos. Gareniski četrās daļās sagrieziet kabaci, katru daļu sagrieziet šķēlītēs.
Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet kubiņos sagrieztu sīpolu. Sīpolam kļūstot mīkstākam, pievienojiet sīki sasmalcinātu ķiploku un vēl aptuveni minūti apcepiet. Pievienojiet kubiņos sagrieztu papriku un vēl dažas minūtes cepiet, lai paprika kļūtu nedaudz mīkstāka.
Pavirziet dārzeņus uz pannas vienu pusi un brīvajā pusē apcepiet vistas gaļu (aptuveni 4-5 minūtes), to apmaisot. Pieberiet ķimenes, sarkanās paprikas pulveri, Kajēnas piparus, smalcinātus asos piparus, smalcinātu koriandru. Samaisiet.
Pievienojiet kabaci un maisot apcepiet vēl dažas minūtes.
Visu samaisiet. Pievienojiet kukurūzu un pupiņas. Maisot cepiet vēl dažas minūtes, līdz viss būs izkarsis.
Pievienojiet tomātus, pieberiet sāli, piparus, sasmalcinātus sīpollokus. Nosedziet pannu ar vāku un visu sautējiet 7-10 minūtes.
Visam pa virsu uzberiet rīvētu sieru un vēl dažas minūtes pasautējiet, līdz siers izkusīs.
Šādu sautējumu lieliski var baudīt atsevišķi vai pasniegt kopā ar vārītiem rīsiem.
Ļoti gardi, ja, pasniedzot ēdienu, uzbērsiet svaiga koriandra lapiņas un sīki sasmalcinātus svaigus asos piparus.
Lai labi garšo!