50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgrauga mīkla300 gsiers250 gkrabju nūjiņas250 gžāvēts cauraudzītis1 gab.ola sezama sēkliņas
Pagatavošana
1
Izmanto gatavo rauga mīklu. Ja taisi to mājās, tad recepti lasi šeit.
2
Sadali mīklu trīs vienādās daļās.
3
Katru daļu izrullē tāpat, kā rullē, kad cep bulciņas.
4
Sasmalcini krabju nūjiņas, cauraudzīti un sarīvē sieru.
5
Vienu mīklas daļu pildi ar sieru, vienu – ar krabju nūjiņām un vienu – ar žāvētu cauraudzīti.
6
Katru daļu aizrullē tā, kā cepot bulciņas (veidojot gliemezīti).
7
Kad izveidotas trīs vienādas desas, sapin tās kā bizi, un veidosies skaists kukulītis.
8
Apsmēŗē ar olu, pārkaisi sezama sēkliņas.
9
Cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit