Siera bumbiņas
Foto: Privātais arhīvs
Siers jau pats par sevi ir gardums, un šādā izpildījumā – garšas bauda dubultā. Maiga uzkoda kopā ar pašgatavotu siera vai diļļu mērcīti. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

270 grīvēts siers3 gab.olu baltumi3 ĒKmilti rīvmaize eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Puto olu baltumus līdz baltai, gaisīgai masai.

2

Pievieno izsijātus miltus, iecilā iekšā.

3

Pievieno rīvētu sieru un visu labi sajauc.

4

Veido bumbiņas, tad apviļā rīvmaizē, vēl vienu reizi ripini bumbiņas.

5

Cep sakarsētā eļļā, līdz bumbiņas ir zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!