30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
270 grīvēts siers3 gab.olu baltumi3 ĒKmilti rīvmaize eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Puto olu baltumus līdz baltai, gaisīgai masai.
2
Pievieno izsijātus miltus, iecilā iekšā.
3
Pievieno rīvētu sieru un visu labi sajauc.
4
Veido bumbiņas, tad apviļā rīvmaizē, vēl vienu reizi ripini bumbiņas.
5
Cep sakarsētā eļļā, līdz bumbiņas ir zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit