60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
800 gjaukta maltā gaļa1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas bunte pētersīļu6 gab.vidēja izmēra paprikas1 gab.paciņa rīsu1 gab.buljona kubiņš6 TKskābais krējums200 gKrievijas siers pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Nogriez paprikai augšiņu, iztīri vidu no sēklām.
2
Liec rīsus vārīties buljonā.
3
Kamēr rīsi vārās, sagriez nelielos kubiņos sīpolu un divu papriku augšiņas.
4
Smalki sakapā ķiploku un pētersīļus.
5
Sīpolus ar papriku cep eļļā apmēram 5 minūtes, līdz tie kļuvuši mīksti un gaiši.
6
Pievieno malto gaļu, sāli, piparus un turpini cept, kamēr gaļa gatava.
7
Gaļas masā iemaisi rīsus, ķiplokus un pētersīļus, pildi paprikās.
8
Paprikas liec cepamtraukā ar nelielu ūdens daudzumu.
9
Uz tām liec tējkaroti skābā krējuma un rīvētu sieru, veidojot cepurīti.
10
Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 35 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit