30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.kārtainās rauga mīklas paciņas400 gmaskarpones krēms1 gab.bundža iebiezinātā piena ar cukuru
Pagatavošana
1
Istabas temperatūrā atkausē mīklas plāksnes.
2
Plāksnes uzliec uz pannas un sadursti ar dakšu.
3
Liec cepties 200 grādu temperatūrā aptuveni 7 minūtes, līdz mīkla ir zeltaini brūna.
4
Kad plāksnītes gatavas, sadali tās uz pusēm vai vēl smalkāk.
5
Gatavo pildījumu. Samaisi maskarpones krēmu ar iebiezināto pienu.
6
Liec plāksnītes pa kārtai uz paplātes. Virsū smērē pildījumu.
7
Tad atkal liec plāksnīti un uzsmērē pildījumu. Tā turpini, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
8
Beigās virspusi klāj ar sadrupinātas mīklas gabaliņiem.
9
Kad kūka izveidota, liec ledusskapī uz pāris stundām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit