Šokolādes braunijs
Foto: Shutterstock
Kārumnieku garšas baudījuma virsotne. Par braunijiem var teikt, ka viss vienkāršais ir ne tikai skaists, bet arī garšīgs. Izkusīs uz mēles! Recepti iesaka gardēde Evija Šimanovska-Karlsone.
55Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.olas150 gcukurs85 gmilti40 gkakao185 gtumšā šokolāde185 gsviests125 gķirši

Pagatavošana

1

Sviestu un šokolādi izkausē mikroviļņu krāsnī.

2

Puto olas ar cukuru (līdz 4 minūtēm).

3

Olām pievieno šokolādes-sviesta masu un iecilā, daudz nemaisot.

4

Pievieno izsijātus miltus un kakao, tos iecilājot.

5

Masu liec formā, kurā ieklāts cepamais papīrs.

6

Virsū klāj ķiršus un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā līdz 40 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!