30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.olas3 ĒKcukurs500 gmaskarpones krēms300 gplāni cepumi tasestipra kafija kakao dekorēšanai
Pagatavošana
1
Aplej kafiju un liec atdzesēties.
2
Atdali olas dzeltenumu no baltuma.
3
Ar mikseri samaisi olas dzeltenumu ar cukuru.
4
Ar mikseri sajauc olas dzeltenuma masu ar maskarpones krēmu.
5
Uzputo olas baltumu.
6
Olas baltumu iecilā maskarpones krēma masā, līdz veidojas viendabīga masa bez kunkuļiem.
7
Ņem dziļu trauku un sāc kārtot tajā visu pa kārtām.
8
Cepumus pa vienam iemērcē kafijā vai ar karotes palīdzību aplej cepumus ar kafiju, lai cepumi ir viscaur mitri.
9
Pirmo kārtu klāj ar cepumiem. Tad nākamo – ar krēmu. Atkal klāj kafijā izmērcētos cepumus un krēmu.
10
Pašās beigās caur sietiņu virspusē izsijā kakao.
11
Liec uz nakti ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit