35Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.vistas filejas pēc garšassāls pēc garšaspipari šķipsnagaršvielas vistas gaļai šķipsnapaprikas pulveris1 gab.tomāts1 gab.mazs sīpols1 gab.vārīta ola šķipsnadilles, citi zaļumi100 grīvēts siers1 ĒKmajonēze1 TKfranču sinepes
Pagatavošana
1
Vistas fileju pārgriez gareniski uz pusēm.
2
Iemasē garšvielas – sāli, piparus, vistas gaļas garšvielas un paprikas pulveri.
3
Liec filejas cepamtraukā.
4
Gatavo siera maisījumu. Tomātu un sīpolu sagriez smalkos kubiciņos, sarīvē vārītu olu, sarīvē sieru, pievieno dilles un citus zaļumus.
5
Maisījumam pievieno majonēzi un franču sinepes.
6
Maisījumu liec virsū filejām.
7
Pārkaisi ar sieru.
8
Liec cepeškrāsnī 180–190 grādu temperatūrā un cep 25–30 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit