Vistas fileja, siers, tomāti
Foto: Shutterstock
Siera cepurīte ir receptes garšas noslēpums, vistas filejas izdosies sulīgas un mīkstas. Vari izmantot mocarellu vai jebkuru sieru, kas tev garšo. Uz filejas vari klāt tomātus vai, piemēram, sēnes, kas papildinās garšu. Tomātus vari griezt kubiciņos vai šķēlēs. Cepeškrāsnī gatavoto vistas filejas recepti iesaka gardēde Monta Štrodaha.
35Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.vistas filejas pēc garšassāls pēc garšaspipari šķipsnagaršvielas vistas gaļai šķipsnapaprikas pulveris1 gab.tomāts1 gab.mazs sīpols1 gab.vārīta ola šķipsnadilles, citi zaļumi100 grīvēts siers1 ĒKmajonēze1 TKfranču sinepes

Pagatavošana

1

Vistas fileju pārgriez gareniski uz pusēm.

2

Iemasē garšvielas – sāli, piparus, vistas gaļas garšvielas un paprikas pulveri.

3

Liec filejas cepamtraukā.

4

Gatavo siera maisījumu. Tomātu un sīpolu sagriez smalkos kubiciņos, sarīvē vārītu olu, sarīvē sieru, pievieno dilles un citus zaļumus.

5

Maisījumam pievieno majonēzi un franču sinepes.

6

Maisījumu liec virsū filejām.

7

Pārkaisi ar sieru.

8

Liec cepeškrāsnī 180–190 grādu temperatūrā un cep 25–30 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!