Foto: Publicitātes foto
Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums kopā ar "Rimi" gardēdi un Āzijas garšu guru Mārtiņu Sirmo – pagatavo viņa ieteikto veģetāro voku!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
20 geļļa cepšanai1 gab.olu nūdeļu paciņa5 gab.šampinjoni10 glociņi0.5 gab.sarkanais sīpols100 mlmango vokmērce100 gbrokoļi50 gbambusa dzinumi

Pagatavošana

1

Sagriez sīpolu gredzenos, šampinjonus, brokoļus un bambusu dzinumus.

2

Uzkarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un, intensīvi maisot, pievieno pusi no sagrieztā sīpola, šampinjonus, brokoļus, bambusa dzinumus.

3

Visu gatavo pannā 3 minūtes, tad pievieno mango mērci un turpini maisīt.

4

Kad mērce novārījusies, liec klāt iepriekš novārītas olu nūdeles un gatavo vēl 2 minūtes.

5

Pasniedz ar violetā sīpola gredzeniem un smalki sagrieztiem lokiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!