30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.vistas fileja1 gab.olu nūdeļu paciņa1 gab.paprika3 gab.zaļo zirņu pākstis100 gsaldskābā vok mērce15 glociņi25 gpupiņu asni0.5 gab.sarkanais sīpols
Pagatavošana
1
Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.
2
Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis.
3
Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.
4
Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.
5
Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit