Foto: Publicitātes foto

Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums kopā ar "Rimi" gardēdi un Āzijas garšu guru Mārtiņu Sirmo un pagatavo gardu, Āzijai raksturīgu recepti!

“Šoreiz dosimies ātrā “izbraucienā” uz Āziju, iepazīsim j

120Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 gab.mini kukurūzas vālītes70 mlTeriyaki mērce6 gab.bambusa iesmiņi svaigi dārzeņi

Pagatavošana

1

Spraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiņiem un noblanšē verdošā ūdenī.

2

Pēc tam liec vālītes uz stundu marinēties Teriyaki mērcē.

3

Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot to ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums.

4

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!