90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
24 gab.cepumi140 gkrēmsiers1 TKkanēlis1 ĒKkausēts sviests1 ĒKmedus šokolāde dekori
Pagatavošana
1
Sadrupini cepumus.
2
Pievieno krēmsieru, sviestu, medu, kanēli un kārtīgi samaisi.
3
No masas veido bumbiņas un liec ledusskapī uz 1 stundu.
4
Izkausē šokolādi.
5
Kociņa galu iemērc šokolādē un iespraud katrā bumbiņā, liec ledusskapī 10 minūtes.
6
Katru bumbiņu mērcē šokolādē un dekorē ar rotājumiem.
7
Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit