45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzesmilti1 glāzekefīrs3 gab.olas2 ĒKskābais krējums1 TKcepamais pulveris1 glāzecukurs5 gab.lieli āboli kanēlis
Pagatavošana
1
Divas olas sakul ar cukuru.
2
Pievieno kefīru, samaisi.
3
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sajauc viendabīgā masā.
4
Ābolus nomizo un sagriez plāksnītēs.
5
Uz cepamās plāts, kurai uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu, saliec ābolus.
6
Bļodā sajauc olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej uz āboliem. Uzber kanēli.
7
Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĒdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsCepamais pulverisCukursMiltiOlasSkābais krējumsPlātsmaizesKefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit