600Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.ola80 gcukurs40 gmedus50 gsviests0.5 TKdzeramā soda190 gmilti400 gkrēmsiers200 gsaldais krējums170 gpūdercukurs
Pagatavošana
1
Katliņā samaisi olu, cukuru, medu, šķipsnu sāls.
2
Liec uz mazas uguns, pievieno sviestu un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz cukurs un sviests izkūst.
3
Noņem no uguns un pievieno sodu.
4
Maisa, līdz masa paceļas.
5
Atstāj masu atdzist līdz istabas temperatūrai.
6
Pievieno pusi miltu un samaisi.
7
Uz galda uzber otru pusi miltu un, ielejot masu, samīci.
8
Ietin pārtikas plēvē un liec uz nakti ledusskapī.
9
Uz cepampapīra uzber nedaudz miltu un pamatni izrullē. Izgriez sirds formu.
10
Pirms likšanas krāsnī sadursti pamatni ar dakšu, lai neveidojas burbuļi.
11
Liec cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 4-5 minūtes.
12
Dekorē pāris stundas pirms pasniegšanas.
Lai labi garšo!
Vakariņu idejasCepeškrāsnsCukursMedusMiltiOlasPūdercukursSaldais krējumsSviestsTortes un kūkasviegliPasniegt nākamajā dienāKrēmsiersDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit