160Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
BISKVĪTAM:5 gab.olas200 gcukurs6 ĒKmedus320 gmilti KRĒMAM:1 kgskābais krējums pēc garšaspūdercukurs250 gievārījums pēc garšasvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Medu un sodu liec katliņā un uz mazas uguns sildi maisot, līdz masa ir palielinājusies divas reizes. Tā kļūs putaina un tumšāka.
2
Olas un cukuru ar mikseri kul, līdz parādās gaišas, gaisīgas putas.
3
Masai liec klāt medu un sodu, iecilā.
4
Lēnām pievieno miltus, iecilā, lai mīkla nenosēžas.
5
Katla iekšpusi iesmērē ar sviestu un ielej mīklu.
6
Liec multikatlam kūkas režīmu 45 minūtes.
7
Kad laiks beidzas, liec cepšanas režīmu 55 minūtes.
8
Pēc tam, neverot vaļā vāku, ļauj kūkai vēl stundu pastāvēt, lai tā nenosēžas.
9
Tad sajauc krējumu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru.
10
Pārgriez biskvītu piecās daļās un smērē kārtās ievārījumu, krēmu.
11
Krēmu liec bagātīgi, lai kūka ir sulīga.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit