ābolmaizītes
Foto: Privātais arhīvs
Kad pēdējoreiz cepi mājās aromātiskas smalkmaizītes? Pamēģini šo vienkārši pagatavojamo kārumu mājinieku palutināšanai! Recepti iesaka gardēde Zane Vikmane.
35Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.lieli āboli1 gab.kārtainās mīklas paciņa vaniļas cukurs kanēlis ola apziešanai

Pagatavošana

1

Nomizo ābolus, sagriez ripiņās un izgriez serdes, veidojot ābolu gredzenus, kam var aptīt mīklu.

2

Sagriez mīklu strēmelītēs.

3

Tin mīklu apkārt ābolu ripiņām.

4

Kārto uz pannas.

5

Apsmērē ar olu, pārkaisi ar kanēli, vaniļas cukuru.

6

Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!