35Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.lieli āboli1 gab.kārtainās mīklas paciņa vaniļas cukurs kanēlis ola apziešanai
Pagatavošana
1
Nomizo ābolus, sagriez ripiņās un izgriez serdes, veidojot ābolu gredzenus, kam var aptīt mīklu.
2
Sagriez mīklu strēmelītēs.
3
Tin mīklu apkārt ābolu ripiņām.
4
Kārto uz pannas.
5
Apsmērē ar olu, pārkaisi ar kanēli, vaniļas cukuru.
6
Cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit