60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
3 gab.olas1 glāzecukurs1 TKcepamais pulveris200 gskābais krējums100 gsviests1 gab.vaniļas cukura paciņa1.5 glāzemilti ķirši1 TKkartupeļu ciete pūdercukurs
Pagatavošana
1
Ķiršus pārkaisi ar kartupeļu cieti un vaniļas cukuru.
2
Sviestu izkausē.
3
Viegli sakul olas ar cukuru.
4
Pievieno sviestu, skābo krējumu, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un samaisi.
5
Pakāpeniski pievieno miltus.
6
Mīklu lej ietaukotā veidnē, izkārto ķiršus, nedaudz iegremdējot tos mīklā.
7
Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 35–40 minūtes.
8
Kad pīrāgs gatavs, to atdzesē un pārkaisi ar pūdercukuru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit