60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 gmilti200 gcukurs12 gcepamais pulveris500 gbiezpiens4 gab.olas1 gab.paciņa vaniļas cukura100 gsviests sviests formas ieziešanai3 gab.vidēji lieli āboli
Pagatavošana
1
Samaisi miltus ar cukuru un cepamo pulveri. Trīs ēdamkarotes no šī maisījuma atliec malā.
2
Ar mikseri samaisi biezpienu ar olām un vaniļas cukuru.
3
Ābolus nomizo un sagriez mazos gabaliņos.
4
Miltu maisījumu sadali divās daļās.
5
Cepamformu bagātīgi iezied ar sviestu.
6
Uz formas liec pirmo miltu maisījuma kārtu, kas cepot sajauksies ar sviestu.
7
Tad kārto biezpiena masu.
8
Liec otro miltu maisījuma porciju un 80 gramus sviesta mazās piciņās.
9
Liec virsū ābolus.
10
Pašās beigās trīs ēdamkarotes malā atliktā miltu maisījuma sajauc ar 20 gramiem sviesta un veido drupačas.
11
Cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā krāsnī 45 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensCepamais pulverisCukursMiltiOlasSviestsĀboliTortes un kūkasviegliIkdienas maltīteiVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit