20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gbiezpiens250 gsaldais krējums (35%) pēc garšascukurs pēc garšasvaniļas cukurs saldā krējuma stindzinātājs auzu pārslas150 gavenes pēc garšascukurs kukurūzas ciete
Pagatavošana
1
Biezpienu sablendē ar cukuru.
2
Saldo krējumu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju.
3
Sajauc kopā biezpienu un saldo krējumu.
4
Apgrauzdē auzu pārslas.
5
Gatavo mērci. Liec katliņā avenes, pievieno cukuru un vāri piecas minūtes.
6
Pievieno nedaudz kukurūzas cietes.
7
Ļauj mērcei atdzist.
8
Pārkaisi krēmu ar grauzdētām auzu pārslām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit