Biezpiena krēms
Foto: Privātais arhīvs
Daļa cilvēku nejūtas lieliski paēduši, ja pēc pamatēdiena nav apēduši kādu kārumu. Saldais ēdiens dos punktiņu uz "i" un bagātinās labās sajūtas. Biezpiena krēms, kas sajaukts ar saldo krējumu un cukuru, ir pavisam viegli pagatavojams un papildinās tavu garšu piedzīvojumu. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gbiezpiens250 gsaldais krējums (35%) pēc garšascukurs pēc garšasvaniļas cukurs saldā krējuma stindzinātājs auzu pārslas150 gavenes pēc garšascukurs kukurūzas ciete

Pagatavošana

1

Biezpienu sablendē ar cukuru.

2

Saldo krējumu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un saldā krējuma stindzinātāju.

3

Sajauc kopā biezpienu un saldo krējumu.

4

Apgrauzdē auzu pārslas.

5

Gatavo mērci. Liec katliņā avenes, pievieno cukuru un vāri piecas minūtes.

6

Pievieno nedaudz kukurūzas cietes.

7

Ļauj mērcei atdzist.

8

Pārkaisi krēmu ar grauzdētām auzu pārslām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!