30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lpiens150 gmanna5 ĒKcukurs5 gab.olas saldētas zemenes kartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Atdali olu dzeltenumu no baltuma.
2
Dzeltenumu saputo ar cukuru.
3
Baltumu saputo stingrās putās.
4
Uzvāri pienu, pievieno mannu un maisi putru.
5
Putrai pievieno olu dzeltenumu masu un samaisi.
6
Iemaisi olu baltumus.
7
Liec bubertu dzesēties.
8
Gatavo ķīseli. Ūdenī vāri zemenes.
9
Trauciņā ar aukstu ūdeni samaisi kartupeļu cieti.
10
Kad zemenes savārītas, pielej pamazām kartupeļu cieti un maisi līdz ķīseļa konsistencei.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit