60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
160 gsviests200 gmilti1.5 gsāls50 glazdu riekstu milti30 golas baltums75 gpūdercukurs vārītais iebiezinātais piens baltā šokolāde
Pagatavošana
1
Sakul sviestu ar pūdercukuru un sāli, līdz masa kļūst gaisīga un gaiša.
2
Pievieno lazdu riekstu miltus un turpini maisīt.
3
Pievieno olu baltumu, visu laiku maisot.
4
Pievieno izsijātus miltus un maisi līdz viendabīgai konsistencei.
5
Veido cepumus un liec 150 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 20–25 minūtes.
6
Atdzesē cepumus un pildi ar vārīto iebiezināto pienu vai ievārījumu.
7
Dekorē ar balto šokolādi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit