kanēļa cepumi
Foto: Privātais arhīvs
Kārums tikai no četrām sastāvdaļām. Vari gatavot cepumus no rauga vai bezrauga kārtainās mīklas, ko iegādājies veikalā. Pirms gatavošanas sasalušās mīklas plāksnes atlaidini, citādi tās lūzīs un nevarēs sagriezt četrstūrīšos. Recepti iesaka gardēdes Elizabete Austriņa un Līga Zunde.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kārtainās mīklas plāksnes ola cukurs kanēlis

Pagatavošana

1

Uz mīklas plāksnēm smērē sakultu oliņu.

2

Samaisi kanēli ar cukuru.

3

Uzber tos uz mīklas plāksnēm.

4

Mīklas plāksnes ar nazi sagriez kvadrātiņos.

5

Kārto tos uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.

6

Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz cepumi kļūst zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!