30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gvistu akniņas3 gab.marinēti gurķi1 gab.sarkanais sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKsviests1 tasepiens1 ĒKrīsu milti šķipsnabrūnais cukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Uz uzkarsētas pannas lej olīveļļu un liec sviestu.
2
Kad sviests izkusis, liec cepties sakapātu ķiploku un vidēji smalki sagrieztu sīpolu.
3
Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno jau iepriekš nelielos gabalos sagrieztas akniņas un cukuru.
4
Cep, līdz akniņas ir brūnas.
5
Gurķus sagriez smalkās ripiņās un pievieno pannas saturam.
6
Pievieno garšvielas.
7
Nedaudz visu kopā pakarsē un pievieno miltus, tos karsējot aptuveni minūti.
8
Pielej uzsildītu pienu un maisot ļauj visam sabiezēt.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit