tortilja
Foto: Privātais arhīvs
Variācija par ātri pagatavojamu picu no tortiljas plāksnēm. Garšu buķeti veido dažādās sastāvdaļas un mērces, kas veiksmīgi savienojas īstajā garšā. Punktiņš uz "i", protams, ir siers, taču ar to nevajag pārcensties, citādi nebūs jūtams citu sastāvdaļu izteiksmīgums. Recepti iesaka gardēde Monta Štrodaha.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.tortiljas tomāts marinēti gurķi šķiņķis šampinjoni salāti rīvēts siers tostera siers šķēlēs asā picas mērce franču sinepes majonēze

Pagatavošana

1

Uz tortiljas plāksnes uzzied picas mērci.

2

Virsū uzber nedaudz rīvēta siera.

3

Uz tā kārto salmiņos sagrieztu šķiņķi un gurķi, šķēlēs sagrieztus šampinjonus, tomātus un salātus.

4

Uzspied nedaudz majonēzes.

5

Virsū liec tostera siera šķēles, lai tās visu nosedz.

6

Uz otras tortiljas plāksnes smērē franču sinepes.

7

Liec tortilju virsū pamata plāksnei.

8

Cep 170 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes, līdz siers izkūst.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!