75Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
90 mlpiens100 gkokosriekstu skaidiņas150 gcukurs100 gsviests MĪKLAI:100 gmilti2 gab.olas150 gbiezpiens50 gkukurūzas ciete50 gsviests1 TKcepamais pulveris50 gcukurs šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sviestu, kas ir istabas temperatūrā, saputo ar cukuru gaisīgā, gaišā krēmā.
2
Turpinot putot, pa vienai pievieno olas.
3
Pamīšus olām pievieno izsijātus miltus, cieti un cepamo pulveri.
4
Mīklai pievieno saberztu biezpienu un šķipsnu sāls, samaisi. Jābūt biezai, lipīgai mīklai.
5
Mīklu liec cepamtraukā un virsū kārto nomizotus, sagrieztus rabarberus.
6
Katlā izkausē sviestu, pielej pienu, ieber cukuru un karsē, līdz cukurs izkūst.
7
Pievieno kokosriekstu skaidiņas un uzvāri masu.
8
Karamelizētās skaidiņas pārlej pāri rabarberiem un ievieto kūku 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
9
Cep aptuveni 50-60 minūtes, līdz kūkas virsma ir zeltaini brūna.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit