40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzesmilti1 glāzekefīrs3 gab.olas2 ĒKkrējums1 TKcepamais pulveris1 glāzecukurs4 gab.rabarberi kanēlis
Pagatavošana
1
Divas olas sakul ar cukuru.
2
Pievieno kefīru, sajauc.
3
Pievieno miltus un cepampulveri, visu sajauc viendabīgā masā un noliec malā.
4
Rabarberus nomizo un sagriez gabaliņos.
5
Uz cepamās plāts, kurai virsū uzlikts cepamais papīrs, lej virsū mīklu. Saliec rabarberus.
6
Bļodiņā sajauc vienu olu, divas ēdamkarotes cukura un divas ēdamkarotes krējuma. Lej masu pār rabarberiem un beigās uzber kanēli.
7
Cept 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī līdz pusstundai.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit