Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo biskvītu. Olu dzeltenumus atdali no baltumiem.
Dzeltenumus puto kopā ar cukuru.
Kad cukurs izkusis, pievieno miltus.
Olas baltumus saputo cietās putās un tos iecilā dzeltenumu masā.
Izklāj uz cepampapīra un cep 180 grādu temperatūrā, līdz biskvīts ir zeltaini brūns.
Liec biskvītu dzesēties.
Gatavo krēmu. Sajauc kopā 125 mililitrus piena, olas, cukuru, miltus, vaniļas cukuru. Pieskati, lai masā nav miltu kunkulīšu.
125 mililitrus piena sildi ūdens peldē.
Kad piens uzsilis, smalkā strūklā pievieno olu masu un nepārtraukti maisi, līdz masa kārtīgi sabiezējusi.
Liec dzesēties, masai pāri pārklājot plēvi, lai neveidojas garoza.
Kārtīgi atdzesē sabiezējušo masu.
Puto sviestu.
Kad sviests saputots, pievieno atdzisušo masu un turpini kārtīgi putot.
Veido ruleti. Ņem atdzisušo biskvītu un vari to nedaudz samitrināt ar persiku sīrupu.
Persikus sagriez gabaliņos un kārto uz biskvīta.
Virsū liec krēmu un rullē ciet biskvītu.
Augšpusi dekorē ar pāri palikušo krēmu un ogām.
Lai labi garšo!