30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
170 gKamambera vai Brī siers120 gsaldējums ogas eļļa fritēšanai milti1 gab.ola rīvmaize
Pagatavošana
1
Kamambera vai Brī sieru sagriež nelielos gabaliņos.
2
Apviļā miltos, olā un rīvmaizē. Uz 10 minūtēm ieliek gabaliņus ledusskapī, tad panēšanas procesu atkārto, lai siera garoziņa biezāka un cepot tas kārtīgi sakarst.
3
Fritē vai cep lielā eļļas daudzumā, tikko rīvmaizē parādās plaisas un siers sāk iztecēt, ņem sieru ārā un liek uz virtuves dvieļa, lai tas uzsūc lieko eļļu.
4
Pasniedz siltu ar saldētām vai svaigām ogām, augļiem, ogu mērci, saldējumu.
Lai atvēsinoši svaiga maltīte!
Ātri pagatavojami ēdieniEļļā vārītās uzkodasSiera un biezpiena uzkodasOlasvidējiKamambēra siersFritēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit