50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
300 gkabacis90 mleļļa0.5 TKsāls200 gmilti1.5 TKcepamais pulveris70 gsiers pēc izvēles1.5 TKgaršvielas pēc savas gaumes
Pagatavošana
1
Kabaci nomizo, izgriež sēklas un sagriež mazākos gabalos un liek blenderī.
2
Pievieno eļļu, garšvielas, sāli un sablendē līdz vienmērīgai masai.
3
Pārliek masu bļodā un pievieno miltus, cepamo pulveri.
4
Kārtīgi samaisa un pievieno sarīvētu sieru.
5
Formiņās pilda līdz augšai.
6
Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 20-25 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Kad pirmais kabaču gatavošanas vilnis ir pāri, atveras otrā elpa un uzrodas arvien jaunas receptes. Dod saviem kabačiem iespēju! Iedvesmai dažas supergardas receptes no "Tasty" krājumiem.
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCepamais pulverisEļļaGaršvielas un garšaugiKabačiMiltiSiersKēksivieglisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit