45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzemilti1 glāzemanna1 glāzecukurs0.5 TKsoda1.5 glāzekefīrs (ja piens, tad 1 glāze)2 glāzesogas
Pagatavošana
1
Sajauc sausās sastāvdaļas.
2
Pievieno kefīru un kārtīgi samaisa.
3
Cepamtraukā ieklāj cepampapīru un uz tā lej mīklu. (Iepriekš cepu vienkārši kūku/kēksu formās, bet šādi ir daudz ērtāk – un nav netīras cepampannas!)
4
Vienmērīgi izlīdzina mīklu un virsū ber svaigas vai saldētas ogas pēc savas izvēles (pārbaudīts, ka īpaši labi garšo ar upenēm, arī mellenēm, rabarberiem vai rababeriem kopā ar upenēm).
5
Virsū var uzkaisīt nedaudz cukura, lai kraukšķīgāk.
6
Uzkarsētā cepeškrāsnī cep 25-30 minūtes 200 grādu temperatūrā.
Lai garšīgi!
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMannaMiltiTortes un kūkasviegliKefīrsOgasDzeramā sodaSiera kūkasKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit