Foto: DELFI
Sezonas pēdējai aukstajai zupai jāpaliek garšas atmiņā! Tāpēc tā jāgatavo gana stipra, aromātiska un sātīga. Kas zina, kad atkal sagribēsies, jo visam savs laiks. Pat aukstajai zupai!
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 glāzerīvēts cukīni1 glāzerīvēts sālīts gurķis1 lkefīrs2 gab.ķiploka daiviņas1 TKsinepes70 gdilles un loki pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Sarīvē cukīni un sālītos gurķus.

2

Cukīni un gurķus sajauc ar kefīru.

3

Pievieno sinepes un caur ķiplokspiedi piespiež ķiploku.

4

Sasmalcina zaļumus un pievieno zupai.

5

Visu kārtīgi samaisa, liek uz stundu ledusskapī, lai garšas labi savelkas.

6

Pasniedz ar vārītu olu.

Lai labi garšo un iet pie sirds!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!