Foto: Edgars Turķis
"Sestdienas vakaram ar draugiem, suņiem, kaķiem vai vienkārši tev pašam pie aliņa" – tā tortilju brīnišķīgi demokrātisko un garšīgo būtību apraksta receptes autors Edgars Turķis. Viens divi - un izdevies vakars garantēts!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
6 gab.tortiljas200 gbērnu cīsiņi2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas150 gmocarella siers2 gab.tomāti3 gab.marinēti gurķi mērce - iecienītā

Pagatavošana

1

Sagriež visu, ko paredzēts likt uz tortiljām – cīsiņus, sieru, gurķus, tomātus, sīpolu, ķiploku… Sīpolu mazliet sacep.

2

Tortiljas nedaudz uzsilda karstā pannā, abas puses apmēram 40 sekundes.

Foto: Edgars Turķis
3

Pārsmērē tortiljas ar iecienītajām mērcēm, es ņemu "Rundāles bazilika" un "Santa Maria" Dip Tex-mex.

Foto: Edgars Turķis
4

Uzliek uz tortiljas, ko vien sirds vēlas un kas sagatavots. Ja gribas asumu, piemet kāt halapenjo piparus. Ja paliek pāri dārzeņi – atdod draugam vegānam.

Foto: Edgars Turķis
5

Satin, ēd siltas.

Nu tad – lai izdevies un garšīgs vakars!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!